За нас

СИС Технология - доказателство за висок
професионализъм и компетентност

ЗА КОМПАНИЯТА

СИС Технология АД е софтуерна компания – пазарен лидер сред производителите на ритейл софтуер и бизнес софтуер в България.

Основните активности на компанията са насочени към проектиране, разработка и разпространение на софтуерни системи, функциониращи в операционна среда MS Windows, iOS, Android и всички разпространени платформи на Linux.

СИС Технология АД е дистрибутор на висококачествен специализиран хардуер и официален представител на марките Diebold Nixdorf и Datalogic за България.

СИС Технология АД официално декларира своята политика, насочена към непрекъснато поддържане на интегрирана система за управление на качеството и сигурността на информацията, в съответствие с изискванията на международни стандарти ISO 9001:2015, ISO/IEC 27001:2013. Политиката изразява стремежът на компанията за постигане на качествено управление на процесите и гарантиране на високо ниво на сигурност на информацията. През 2020 година компанията получи CERTIFICATE OF COMPLIANCE for PCI DSS 3.2.1. Получаването на този сертификат е поредната стъпка към поддържане на информационната сигурност в компанията съгласно най-добрите световни практики.

МИСИЯ И ЦЕЛИ

Продължаващият вече тридесет години пазарен успех на СИС Технология е доказателство за висок професионализъм и компетентност.

В условия на постоянно развиващ се пазар и засилваща се конкуренция, за да удовлетвори най-пълно потребностите на своите клиенти, СИС Технология залага на:

 • Постоянно развитие на софтуерните продукти в посока разширяване на функционалните възможности в системите и все по-интуитивно използване.
 • Добри практики, успешно реализирани в различни индустрии, за да помогне на своите клиенти да осъзнаят в най-малки детайли нуждите на техния бизнес и бързо и безпроблемно да започнат работа със софтуера ни.
 • Партньорство с международно признати компании, лидери в производството на качествени хардуерни продукти.
 • Осигуряване на безкомпромисна поддръжка и съдействие, за да могат ползвателите на системите да се възползват максимално от възможностите на софтуерните продукти и с лекота да изпълняват работата си.
ИСТОРИЯ
2020

Компанията получава CERTIFICATE OF COMPLIANCE for PCI DSS 3.2.1.

2019

СИС Технология АД печели наградата за най-голям брой продадени POS станции на Diebold Nixdorf за 2019. Компанията, партнирайки си с myPOS, представя myPOS N5 Fiscal – първият по рода си електронен касов апарат. Успешно стартира първият пилотен обект на Shell с Nexus.

2018

Компанията успешно разработва и внедрява първия в България терминал за самообслужване в заведение за бързо хранене. Инсталирани са първите терминали за приемане на пари в брой на каса в аптеки Ремедиум. СИС Технология АД реализира първите каси на самообслужване в търговски обект от веригата Т Маркет.

2017

Компанията се сертифицира по ISO 27001 “Системи за управление на сигурността на информацията”. Разработен е интерактивен терминал за проверка на продукти, с приложения за служители и за клиенти на търговския обект. На пазара официално излиза система за управление на малки търговски обекти под Android – AuroraPOS

2016

Разработен е търговски софтуер от ново поколение, който надгражда функционалностите на POSMaster - EVOII.

2015

СИС Технология АД завършва успешно първите проекти по внедряване на Терминал за самообслужване на бензиностанция и Терминал за обмяна на валута. СИС Технология АД с отличие "Най-надежден партньор" на ЛИДЛ България.

2014

СИС Технология АД успешно приключва първия проект за внедряване на новия продукт Интегрирана система за управление на бизнеса – ERP Aurora. Годината е свързана и с лансирането на един иновативен продукт: Терминал за обмяна на валута на самообслужване. В края на годината компанията получава признание за успешно партньорство по програмата на Datalogic – ADC Partner Advantage Program, като е обявена за "платинен партньор".

2013

СИС Технология АД официално основава своя дъщерна компания в Албания и открива офис в столицата Тирана. По-късно на ежегодната среща на партньорите на Diebold Nixdorf компанията е удостоена с приза "Най-добър сервизен партньор".

2011

СИС Технология АД официално анонсира на пазара и успешно приключва първите проекти за внедряване на новата си система за управление на процесите за събиране на задължения – Argus Legis. Завършват се първите внедрявания на обновения софтуер за заплати и кадри - "Horizon"

2010

През месец май компанията е сертифицирана по международен стандарт ISO 9001:2008. Разработената и впоследствие сертифицирана Система за управление на качеството е напълно съобразена с целите на компанията за постигане на висока удовлетвореност на нейните клиенти.

2009

СИС Технология променя правната си форма и става акционерно дружество. Същата година СИС Технология завършва мащабен проект с водещия европейски ритейлър Carrefour, стартирайки първия обект на веригата в България.

2008

На пазара официално излиза изцяло нова версия на софтуерните продукти от фамилията McMaster 8.0 – интегрирано управление на производствени процеси и счетоводната отчетност.

2007

СИС Технология стартира разработването на напълно нови решения за автоматизацията на дейности: интегрирани системи за управление на дълготрайни активи (Asset Assist), цялостно решение за автоматизиране дейността на компании от сектора на мобилната търговия и логистиката (VAN Master), система за управление ресурсите на производствени предприятия (ERP) McMaster 8.0.

2003

СИС Технология прехвърля голяма част от своята активност в хардуерната област на своя компания-партньор – Булнекс Инженеринг. Разработва фискална система за най-голямата верига бензиностанции в страната – Petrol. Компанията открива офис в гр. Пловдив и гр. Русе.

2002

Екип на компанията разработва EFT за нуждите на ТРАНСКАРТ – оператор и издател на първата кредитна карта в България. Разработва се специализиран профил на POSMaster – McPharma, за нуждите на най-голямата тогава национална верига аптеки – Санита.

2001

Компанията става представител на Diebold Nixdorf – водещ производител на ПОС оборудване в света. Успешно е лицензирано и фискално устройство на компанията.

2000

Компанията значително увеличава персонала си. Фирмата открива офис в гр. Велико Търново.

1999

СИС Технология сключва договор за представителство на Datalogic, като разнообразява поддържаните устройства със специализирани скенери и ръчни терминали. Компанията открива офис в гр.София и гр. Бургас

1996

СИС Технология излиза на пазара със SuperMarket Manager - система за управление на супермаркети, която осигурява високоскоростна организация на голям брой касови апарати, връзка между продажбите и складовите наличности в реално време. Програмата добива широка популярност с името POSMaster

1995

Компанията концентрира усилията си в разработката на софтуерни пакети с по-общо приложение. Създава счетоводен продукт McMaster, ТРЗ софтуер McSalary, Софтуер за управление на личен състав – StаffMaster

1994

СИС Технология регистрира търговската марка “BanKing”- първият банков софтуер в България, функциониращ под управлението на операционна среда MS Windows.

1993

Компанията става партньор на Парситек-Германия – водещ разработчик на софтуер за транспютърни системи в Европа, като работи по проекти на Парситек в България и Германия.

1991

Регистрира се СИС Технология ООД. Компанията подготвя самостоятелен пакет, наречен „5+”, който предлага на българския пазар чрез търговската мрежа на свои партньори в компютърния бранш.

ДРУГИТЕ ЗА НАС

 • Община Варна

  Успешно завършен проект с предмет: Актуализация на версията на съществуващия програмен продукт за управление на кадри в Община Варна. Срокът на договора бе за период от 24 календарни месеца.

 • Метро Кеш енд Кери България

  През 2006 година започва сътрудничеството между СИС Технология ООД и Метро Кеш енд Кери България. СИС Технология доставя специализирано оборудване за POS места на Diebold Nixdorf и скенери на DataLogic. През изминалите години сътрудничеството продължава, като компанията се утвърждава като надежден партньор на Метро Кеш енд Кери България.

 • ДМ

  СИС Технология е надежден партньор и изпълнител по сключените съвместни договори за доставка на компютърно оборудване, софтуерни продукти и разработка на софтуер. Компанията разполага с отличен екип от консултанти, компютърни и сервизни специалисти, които бързо и ефикасно реагират при всякакви ситуации.

Кариери

Високо технологичният бизнес, в който фирмата ни функционира, налага търсенето и инвестирането в богатството на мотивирани и компетентни специалисти с желание за работа по специалността си. Насърчаваме непрекъснатото развитие на знания и умения, като предлагаме отлични условия на труд и мотивиращо възнаграждение. В момента фирмата няма вакантни позиции, но ако искате да сте част от екипа ни, моля, попълнете формуляра, като не пропускате да напишете за каква длъжност смятате, че сте подходящ.

Кандидатствай

* Задължителни полета

Предпочитан начин за връзка:

Избор на Файл Промени ×
Избор на Файл Промени ×
Избор на Файл Промени ×
Нашите партньори