News

Aug 28, 2022


Откакто скенерите са въведени в България през 90-те години на миналия век, този вид устройства са преминали през множество изменения с цел улесняване на операторите и подобряване на потребителското изживяване. Ръчни и настолни, ритейл и индустриални, кабелни и безжични – хиляди разнородни модели вече могат да бъдат открити на пазара, което значително затруднява онези компании, впуснали се в търсенето на своя верен помощник в улавянето на баркодове. За целите на тази статия обаче в схватка ще влязат класическият ръчен скенер и иновативният HandScanner, а реферът – това ще бъдете Вие.


Пръв в червено на ринга излиза традиционният ръчен скенер – кралят в категорията „приложимост и ефикасност“


Не е изненадващо, че ръчните скенери са най-широко разпространени от всички видове баркод скенери – същинска класика в жанра. Благодарение на високата им функционалност, те не само допринасят за бързата идентификация на стоки, но и подпомагат акуратната проверка на налични артикули. Проектирани да отговарят на всякакви нужди и подходящи за множество сфери – от производство и търговия на дребно до здравеопазване и финанси – ръчните скенери се характеризират с практичност и задоволителни резултати при разчитането на баркодове. Тук е необходимо да споменем, че всяка компания в началото на своето бизнес начинание следва да избере дали ръчният скенер да бъде жичен или безжичен, с общо приложение или индустриален. В повечето случаи обаче едната ръка на оператора се налага да е винаги заета, което ограничава способността за мобилност и прави голяма част от ръчните скенери по-тромави за употреба в сравнение с HandScanner, който ще разгледаме в следващите редове. Също така трябва да се има предвид и фактът, че за разлика от HandScanner, ръчните скенери са по-обемисти, което задължава компаниите предварително да определят удобно място, на което биха могли да ги разположат.


А сега... в синия ъгъл на ринга застава шампионът в категорията „мобилност и комфорт“ – необикновеният HandScanner


Несравнимо лесен за употреба, ръчният скенер HandScanner с главоломна скорост набира популярност както в търговски и производствени среди, така и в най-различни учреждения. Като за начало, нека изтъкнем най-важното му предимство пред класическите ръчни скенери – това, разбира се, е ергономичният му и практичен дизайн, който го прави изключително лек и удобен. Тъй като позволява на операторите да използват свободно не само едната, а и двете си ръце за изпълнението на ежедневни задачи, устройството допринася за подобрена производителност и ултрабързо събиране на данни. Благодарение на това, че е специално проектиран, HandScanner е и по-тънък и по-малко натрапчив от традиционните ръчни скенери и силно устойчив на повреди. С помощта на невероятно издръжливата си батерия, забележителна способност за бързо зареждане и компактен размер, спестяващ работно пространство, той успешно притиска своя съперник в ъгъла.


                              

Борбата е безмилостно жестока


След тежка размяна на удари между двамата опоненти, по всичко си личи, че мачът ще бъде продължителен и оспорван. От една страна, HandScanner представлява перфектната комбинация от иновативност, стилна визия и издръжливост. От друга страна, класическите ръчни скенери също не остават назад, контраатакувайки с постоянно усъвършенствани функции и с това, че са силно предпочитани от любителите на традиционното и познатото. Въпреки че и двамата противници притежават редица ползи, кой ще грабне победата във финалния рунд – това зависи само и единствено от Вас.


Искате да научите повече за HandScanner, както и за останалите продукти, които предлагаме? Не се колебайте да се свържете с нас чрез кратката форма в уебсайта ни или посредством посочените e-mail адрес и телефонни номера. Нашите консултанти с радост ще отговорят на всеки Ваш въпрос и ще Ви асистират, за да направите най-оптималния избор за бизнеса си.


Може да разгледате скенерите, които предлагаме, ТУК.

Our partners