News

Sep 23, 2022

Правилният избор за бързо, лесно и удобно зареждане


Понеделник сутрин. Ставаш рано, защото вече три дни караш на „резерва“ и е крайно време да заредиш. Пиеш набързо едно кафе и тръгваш уж по график към бензиностанцията. Молиш се поне този път да не се налага да чакаш свободен служител, който да напълни резервоара на автомобила, и да пропуснеш дългата опашка за плащане. Опитваш се да се радваш на слънцето, времето и хубавата музика, докато си в задръстване. В този миг пред теб се изпречва километричната колона от зареждащи хора със същите планове за деня. Очевидно късметът не е на твоя страна.


Времето се точи почти толкова бавно, колкото и колоната от коли пред теб. Най-накрая идва и твоят ред. Изстрелваш набързо колко искаш да ти заредят и се отправяш към касата. Изненада – поредната опашка. Непрекъснатото гледане на часовника не помага и настъпва следващото хилядолетие, докато най-после успееш да платиш и да си тръгнеш. Вече слънцето и хубавата музика не са така приятни, защото закъсняваш за работа, а шефът въобще няма да се зарадва на този факт. А уж всичко вървеше по график...


Звучи ли ти познато?


Имаме решение за този проблем. Нашите терминали за самообслужване спестяват подобни изнервящи преживявания. Зареждането с тях е:


  • Забележително бързо – без излишно чакане по опашки
  • Невероятно лесно – само в пет основни стъпки
  • Изключително удобно – по всяко време на денонощието, в който и да е ден от седмицатаС тяхна помощ денят ти ще започне така:


Понеделник сутрин. Не се е наложило да ставаш по-рано днес, защото трябва да се отбиеш до бензиностанцията. Дори не си карал на „резерва“ напоследък, понеже не си се наканил да заредиш. Изпиваш си кафето на спокойствие и даже ти остава време за закуска. Запътваш се към бензиностанцията, слушайки любимото си радио, и съчувстваш наум на всички онези, които висят по опашки за гориво. Стигайки до въпросното място, директно спираш пред терминал за самообслужване. Веднага установяваш, че нещо липсва – извиващата се колона от коли. Наливаш необходимото количество и плащаш само с няколко натискания на екрана. При това с отстъпка. Подсмихваш се доволно, че си открил перфектното решение за бързо и лесно зареждане. С вече пълен резервоар се отправяш към работа все още по график. Денят е чудесен.


Желаете и Вие да осигурите на клиентите си бързо, лесно и удобно зареждане? Искате всеки път да си тръгват от бензиностанцията Ви в добро настроение? Тогава се свържете с нас! За целта може да използвате кратката форма в уебсайта ни, за да изпратите своето запитване още сега, или посочените e-mail адреси и телефонни номера. С удоволствие ще отговорим на Вашите въпроси и ще съдействаме за намирането на най-добрата опция за бизнеса Ви.


Повече за нашите терминали за самообслужване на бензиностанции ще намерите ТУК.

Our partners