Специализиран ритейл хардуер

Покажи списък с филтри

От много години насам сърцето на търговските обекти е ПОС системата. Сканирането на артикулите и бързата обработка на плащанията са дейностите, определящи до голяма степен качеството на обслужване и гарантиращи удовлетвореността на клиентите. Затова наличието на ПОС система с модерна и отворена архитектура, създадена на компонентна база с ултра ниска консумация на енергия е задължително условие за успешната работа на търговския обект. Но не само това определя ПОС системите на Diebold Nixdorf като водещи на пазара. Възможността да се свържат огромен брой устройства директно към ПОС системата, без допълнителни разширители и преобразуватели, увеличават... прочети още

От много години насам сърцето на търговските обекти е ПОС системата. Сканирането на артикулите и бързата обработка на плащанията са дейностите, определящи до голяма степен качеството на обслужване и гарантиращи удовлетвореността на клиентите. Затова наличието на ПОС система с модерна и отворена архитектура, създадена на компонентна база с ултра ниска консумация на енергия е задължително условие за успешната работа на търговския обект. Но не само това определя ПОС системите на Diebold Nixdorf като водещи на пазара. Възможността да се свържат огромен брой устройства директно към ПОС системата, без допълнителни разширители и преобразуватели, увеличават надеждността и гъвкавостта на системата в своята съвкупност.

От дълго време търговците предпочитат да използват всяко възможно място за продажба и излагане на артикули, а не за инсталация на ПОС система. Затова малкото място предвидено за тези модели е добре дошло. Нещо повече - специалният подход в охлаждането, независимо дали говорим за отворен или изцяло запечатан тип, прави всяка ПОС система автономна и надеждна за дълъг период от време.

Базирани на изцяло нов подход в проектирането, всяка ПОС система на Diebold Nixdorf се управлява от процесор с гарантирано ниска консумация на енергия, като всеки един е разчетен да гарантира необходимата изчислителна мощност на най-широк кръг софтуерни приложения за целия им жизнен цикъл. Пестенето на енергия е заложено и в управлението на периферните устройства и в самия BIOS на всяка ПОС система.

Не на последно място е и поддръжката с резервни части за много години напред без никакви компромиси- това гарантира, че каквато и ПОС система да изберете, тя ще предлага стабилна платформа за приложния софтуер, без да изисква каквито и да е модификации. Напред с това всеки клиенти има удобството да купува години наред еднотипна ПОС система с познати характеристики - незаменимо удобство при инсталация, експлоатация и поддръжка. 

Loading...
Нашите партньори