Специализиран ритейл хардуер

Покажи списък с филтри

СИС Технология предлага на своите клиенти различни видове фискални и кухненски принтери, както и разнообразие от баркод принтери. Разнообразната гама от баркод принтери е на марката Интермек.

Всеки един от предлаганите баркод принтери е проектиран да работи при тежки условия. Това ги прави издръжливи и готови да работят при многочасово натоварване. От друга страна това позволява на клиентите да планират продължителна търговска дейност и в същото време да не се притесняват за времевите ограничения. В зависимост от нуждата на клиентите, предлаганите от нас баркод принтери могат да отпечатват различни видове баркод етикети, документи и RFID тагове... прочети още

СИС Технология предлага на своите клиенти различни видове фискални и кухненски принтери, както и разнообразие от баркод принтери. Разнообразната гама от баркод принтери е на марката Интермек.

Всеки един от предлаганите баркод принтери е проектиран да работи при тежки условия. Това ги прави издръжливи и готови да работят при многочасово натоварване. От друга страна това позволява на клиентите да планират продължителна търговска дейност и в същото време да не се притесняват за времевите ограничения. В зависимост от нуждата на клиентите, предлаганите от нас баркод принтери могат да отпечатват различни видове баркод етикети, документи и RFID тагове.

Всеки един баркод принтер е съобразен с изискванията на бизнеса и може да бъде използван за разнообразни индустриални приложения. Освен, че могат да бъдат приложими в различни производства, предлаганите от нас баркод принтери са подходящи за употреба и в сферата на услугите, здравните заведения, търговията на дребно, транспортните дейности и в други пазарни ниши.  Независимо от сферата, в която развивате вашия бизнес, Вие можете да разчитате на нашите висококачествени предложения.

Всеки един от нашите баркод принтери е с метален корпус, компактен дизайн, изключително лесен за употреба и с ниски разходи при експлоатация. Високата скорост на печат, както и печатът на взискателни етикети, дава предимство на предлаганите от нас баркод принтери пред останалите в този клас.

За да изберете най-доброто решение за Вашия бизнес, можете да се свържете с нашите консултанти, които ще Ви представят най-важните предимства и ключовите характеристики на всеки един баркод принтер, за да получите в максимална степен това, от което бизнеса Ви има нужда.

Loading...
Нашите партньори