Новини

12.10.2020 г.

Светът на ритейла никога не е бил длъжен да полага безкомпромисни грижи за хигиенните условия в своите магазини както днес. Със SANItize box спазването на дори най-строгите разпоредби се превръща в лесна задача, благодарение на уникалната гъвкавост на това устройство.


SANItize box представлява санитарна кутия, в която предметите се почистват само с помощта на озон. Озонът, от своя страна, е най-мощният окислител, който се предлага на пазара. За разлика от други технологии, озонът се разпространява равномерно в саниращата камера, като по този начин се постига хомогенно действие по цялата повърхност за обработка, дори в точките, които обикновено са невъзможни за достигане. Озонът не може да се съхранява в бутилки, тъй като е нестабилен газ с ограничен жизнен цикъл. SANItize Box е способен да произвежда озон на място и непрекъснато (H24), без да изисква пълнене и практически без разходи.


Устройството дезинфекцира и стерилизира чрез елиминиране на вируси, бактерии, плесен и гъбички от маски, очила, ключове, смартфони, таблети, слушалки, портфейли, монети и всякакви други често използвани лични предмети. SANItize box е устройство, особено подходящо за онези сектори, които включват близък контакт с обществеността, но също така и за всички онези бизнеси, при които работните инструменти трябва да бъдат дезинфекцирани.


Кутията е изключително безопасна и лесна за използване. Дезинфекцията се извършва в няколко прости стъпки:

1. Поставете предмета за третиране в санитарната камера

2. Затворете капака и стартирайте цикъла, като просто натиснете бутона СТАРТ / СТОП.


Цикълът на дезинфекция е с продължителност 25 минути, но можете да го спрете по всяко време, като натиснете бутона СТАРТ / СТОП.


По време на първата фаза на цикъла, с продължителност 20 минути, системата разпределя озона в санитарната камера, получавайки хомогенна обработка по цялата повърхност на изделието.


Последната фаза на цикъла, която трае 5 минути, е за да се разградят озоновите молекули. След завършване, ако има остатъчен озон, той ще бъде безвреден и ще бъде разпръснат веднага след отварянето на капака.Продуктът може да се използва във всякакви сфери на дейност, както за лична употреба, така и с грижа за бизнеса, ето само някои от тях:


  • За да дезинфекцираме предметите, с които влизаме в контакт всеки ден, като смартфони, портфейли, ключове, слушалки и детски продукти
  • За дезинфекция на значки, POS машини, четци на карти, таблети и електронни терминали от всякакъв вид
  • За стерилизиране на дрехи, обувки, бижута и очила за продажба, с които боравят както клиенти, така и персонал
  • За да дезинфекцирате собствените си работни инструменти и да защитите здравето на клиентите сиЗа повече информация изпратете запитване или се свържете с обслужващия ви търговец.

Нашите партньори