Новини

28.01.2022 г.

Интер Експо Център, София

#RetailShow 15-18 март 2022 г., Зала 1, Щанд D3

Международно изложение за ритейл оборудване и технологияРазширете възможностите на Вашия бизнес с палитрата от решения за търговски обекти, предлагани от СИС Технология АД


СИС Технология АД е софтуерна компания – пазарен лидер сред производителите на търговски и бизнес софтуер в България, дистрибутор на висококачествен специализиран хардуер и иноватор в разработването и производството на терминали за самообслужване.


Имаме удоволствието да представим една малка част от нашето продуктово портфолио и сме убедени в полезността на нашите продукти за Вашия бизнес.


Бързо, лесно и удобно с терминали за самообслужване


Заменете действията по приемане на поръчка и нейното заплащане с терминал за самообслужване и използвайте Вашите служители за по-ефективни дейности. Терминалът за самообслужване отменя необходимостта от присъствието на касиер и служител за приемане на поръчки.


Клиентът поръчва и извършва плащането самостоятелно, а служителят изпълнява и предава поръчката. На щанда на СИС Технология АД ще можете да разгледате различни типове терминали за самообслужване и да се убедите в тяхната полезност, сигурност и лекота за работа.