Новини

18.05.2022 г.

Работата с всеки продукт поражда различни казуси и въпроси. За да сме полезни за всички Вас – нашите клиенти, продължаваме с инициативата Horizon Club.

Семинарът ще се води от едни от най-опитните ни консултанти – Дора Маркова и Иванка Стаменова.


ТЕМИТЕ, КОИТО ЩЕ БЪДАТ РАЗГЛЕДАНИ СА:


  • Начисления и удръжки – ще Ви покажем как можете сами да създавате шаблони за начисления и удръжки. Ще разгледаме специфични начисления и удръжки, при които по-често се срещат затруднения в процеса на работа.

  • Потребителски справки – ще демонстрираме как можете да създавате потребителски справки, които да отговарят на нуждите на Вашия бизнес.

  • Отговор на въпроси – във формата за регистрация можете да зададете въпроси, които представляват интерес за Вас, а нашите консултанти ще презентират отговорите по време на семинараСъобразили сме продължителността на семинара с Вашата ангажираност и сме убедени, че разглежданите теми ще Ви бъдат много полезни.

За всички клиенти на Horizon с абонаментно обслужване план „Класик“, „Голд“ и „Голд плюс“ – събитието ще бъде безплатно.

За фирми с абонаментно обслужване план „Нови версии“, таксата за участие ще бъде 36 лв. с ДДС. За клиенти без абонамент, таксата за участие е 50 лв. с ДДС.

За участие в семинара е необходима Вашата регистрация чрез онлайн формуляр, който ще бъде активен до 27 Май 2022 г. След затварянето на линка за регистрация, ще получите подробната програма и линк към събитието, което ще се проведе онлайн през системата на Zoom.

Дата 31.05.2022 г., начало 10:00 часа


Нашите партньори