Новини

25.05.2022 г.

След като положихме основите на McMaster Club и след всички позитивни коментари от Ваша страна, имаме удоволствието да Ви съобщим, че продължаваме инициативата.


Семинарът отново ще бъде проведен от един от най-опитните ни консултанти Янко Георгиев, който получи изключително висока оценка за представянето си на предходните семинари.


ТЕМИТЕ, КОИТО ЩЕ БЪДАТ РАЗГЛЕДАНИ СА:

 1. Създаване на нова фирма – ще представим основните принципи при създаване на нова фирма и първоначални настройки, които ще улеснят Вашата работа.

 2. Работа с шаблони – ще разгледаме настройките на различните видове шаблони и възможностите за тяхната употреба&

  ¤     Създаване на шаблон за фактуриране;
  ¤     Създаване на системни шаблони;
  ¤      Счетоводни шаблони;
  ¤     Специални ДДС шаблони.

 3. Вътрешни трансфери за системата – ще демонстрираме как може да трансферирате информация от една фирма в друга, например операции, сметки, активи.

 4. Импорти от външни системи – ще покажем възможности за намаляване на ръчния труд чрез използването на импорти.

 5. Използване на направления - Приходни/Разходни центрове и възможности за надграждане на отчетността във фирмата.За всички клиенти на McMaster с абонаментно обслужване план „Класик“, „Голд“ и „Голд плюс“ – събитието ще бъде безплатно.

За фирми с абонаментно обслужване план „Нови версии“, таксата за участие ще бъде 36 лв. с ДДС. За клиенти без абонамент, таксата за участие е 50 лв. с ДДС.


За участие в семинара е необходима Вашата регистрация чрез онлайн формуляр, който ще бъде активен до 31 Май 2022 г. След затварянето на линка за регистрация, ще получите подробната програма и линк към събитието, което ще се проведе онлайн през системата на Zoom.


Дата 03.06.2022 г., начало 10:00 часа

Нашите партньори