Новини

1.08.2022 г.

Има око, но не е живо същество, издава звук, но няма глас, обича да чете, но само кодове – що е то? Разбира се, както всеки оператор бързо би се досетил, става въпрос за ръчните скенери. Като неотменна част от всяка сфера – както в търговски обекти и производствени предприятия, така и в лечебни и здравни заведения – тези устройства значително допринасят за по-голяма мобилност и удобство на операторите.


Питате се – какви са критериите за перфектния ръчен скенер?


Функционалност и приложимост

Често ръчните скенери са по-предпочитаният вариант поради изключителното удобство, което предлагат, особено когато трябва да се маркира продукт с по-голямо тегло и/ или обем. Недостатъкът на този вид скенери обаче е, че едната ръка на оператора е винаги заета. За щастие, HR52 Bonito предлага отлично решение на този проблем. Оборудван с регулируема стойка, позволяваща както ръчни операции, така и сканиране в режим „свободни ръце“, устройството значително подпомага оптимизацията на работните процеси. Също така е подходящ и за най-взискателните среди – от здравеопазването и търговията на дребно до складове и логистични центрове.


Високо ниво на комфорт

Проучвания твърдят, че повечето оператори прекарват близо една трета от деня си в работна обстановка, при това най-често в седнало положение. Също така е доказано и че заседналият начин на живот неминуемо оказва влияние върху здравословното им състояние, особено когато средата и обзавеждането предизвикват дискомфорт. Поради тази причина HR52 Bonito е специално проектиран с цел да допринася за удобството на операторите. Индикаторите му са с мека бяла светлина, която щади очите и значително намалява умората от натоварващи операции, улеснявайки изпълнението на ежедневни задачи.


Прецизност и бързина

Макар и по-практични, голяма част от ръчните скенери, за съжаление, не разполагат със способността да улавят трудни за разчитане и повредени баркодове, както и такива, покрити с целофан. HR52 Bonito обаче напълно покрива тези изисквания благодарение на забележителната технология за прицелване на Newland – Acuscan. Способен да заснеме всички видове 1D и 2D баркодове, включително и точкови, скенерът работи безпроблемно дори и в трудни условия. Освен това е снабден и с невероятен мегапикселов сензор – набор от функции, които го отличават от конкурентните продукти на пазара.


Ако желаете допълнителна информация за предимствата, с които HR52 Bonito разполага, не се колебайте да се свържете с нас. За целта може да изпратите своето запитване чрез кратката форма за контакт в уебсайта ни или да използвате посочените e-mail адрес или телефонен номер. Нашите консултанти с удоволствие ще Ви помогнат да намерите най-доброто решение за Вашия бизнес.


Може да се запознаете с останалите модели ръчни баркод скенери, които предлагаме ТУК.


Нашите партньори