Новини

11.08.2022 г.

Накратко за Skorpio X5 и мобилните компютри


Като ръководител на бизнес, Вие сте наясно с дългия списък от ползи на мобилните компютри. Въпросът е: кой модел устройство да изберете за бизнеса си?


При избора на мобилен компютър обикновено се следва последователността:

 1.  Идентифицирайте необходимостта от мобилен компютър (дотук добре);
 2.  Сблъскайте се с огромно количество алтернативни варианти на мобилни компютри и недостатъчно полезна информация за тях;
 3.  Отложете решението за времето, в което парализиращият ефект от силния приток на данни ще бъде преминал.


Както добре знаем, с предимствата на голямото разнообразие идва недостатъкът на затруднения избор. Затова предлагаме свой собствен план:

 1.  Идентифицирайте необходимостта от мобилен компютър.
 2.  Намерете цялата необходима информация за характеристиките на нашите предложения с няколко клика в уеб страницата ни.
 3.  Свържете се с нашите търговци, за да изберете най-подходящото за целите на Вашия бизнес устройство (да, наистина е толкова лесно).


И така. Нека започнем с най-важните критерии за избор на мобилен компютър, а именно:

 • Размери и дизайн;
 • Функционалност;
 • Степен на защита;
 • Начин на зареждане;
 • Ценови клас


Позволете да Ви представим и някои от най-предпочитаните устройства на Datalogic, за да Ви помогнем да се ориентирате в съвременната пазарна джунгла:


Skorpio X5

С 4.3-инчовия си дисплей – най-голям сред този клас устройства – моделът има изключително лесен за четене екран. Мощният процесор сканира повредени или надраскани етикети със светкавичната бързина, безпроблемно изпълнявайки най-модерните функции. Със степен на защита IP65 и възможност за безжично зареждане, Skorpio X5 напълно оправдава високия си ценови клас.


Memor 10

Несравнимата комуникационна свързаност на този модел позволява използване в най-различни условия, дори offline. Ергономичният му дизайн гарантира както издръжливост, така и комфорт при работа, за да осигури най-висока надеждност. В допълнение, индуктивното безжично зареждане значително улеснява поддръжката на това устройство.


Memor 20

Способността на този мобилен компютър за високоскоростно сканиране на баркодове гарантира високата му ефективност. Изключителната издръжливост и ексклузивният му втори дисплей, позволяващ работа hands-free, съществено улесняват използването на устройството, а високата четливост, осигурена от 5.7-инчовия дисплей, силно подобрява продуктивността на персонала.


Memor K

Не подценявайте този мобилен компютър заради джобния му размер – изненадващо мощният му процесор поддържа и най-взискателните приложения. С конструкция, идеална за използване с една ръка, и ускорено зареждане, функционалността му е сравнима с тази на по-модерните устройствата, а ниският му ценови клас е допълнително предимство.


Подробна информация за тези и още продукти ще намерите в уебсайта ни, а за допълнителни въпроси можете да се обърнете към нашите консултанти, които с радост ще Ви помогнат да намерите най-подходящото решение за бизнеса си.

Нашите партньори