Управление на заведения и ресторанти

Покажи списък с филтри

Orange - управление на заведения и ресторанти

Работете в съответствие с правилата на GDPR - Общия регламент за защита на личните данни, чрез продуктите на СИС Технология АД. Научете повече тукOrange - софтуер за заведения и ресторанти е иновативна система, разработена да отговори на растящите изисквания при управление на търговските обекти тип F&B, ресторанти, кафенета, пицарии, боулинг центрове, нощни заведения, фирми за кетъринг и др. Интегрираната POS система осигурява максимална функционалност, базирана на работа и контрол.

Orange - софтуер за заведения и ресторанти се характеризира с ергономичен дизайн и приятелски интерфейс, като в същото време е достатъчно гъвкав и може да бъде настройван в зависимост от специфичните нужди на всеки търговски обект. Продуктът е създаден на база опитът натрупан през годините и взетите под внимание специфики при работа, с цел да се осигури гъвкавост и ефективност при обслужване на клиентите.

Посредством богата си функционалност, гъвкав набор от справки, уникална система за лоялност и централизирано управление, Orange - софтуер за заведения и ресторанти Ви дава възможност да планирате бизнеса си креативно и да създадете Ваш собствен печеливш модел на управление, защото нашият софтуер за заведения е направен да работи за Вас и Вашите клиенти.

Системата се състои от следните модули:

  • Фронт офис модул - за обслужване в търговската зала;
  • Мобилно приложение за приемане на поръчки;
  • Бек офис модул "Склад".

  Продуктови предимства

  • Изключително удобен тъч интерфейс;
  • Възможност за дефиниране на различни права за работещите в системата;
  • В Orange- софтуер за заведения и ресторанти можете да въвеждате произволен брой допълнителни звена за максимално точно описание на организацията в обекта. Също така можете да асоциирате регионите в заведението със звената, които ще изпълнят поръчката;
  • В Orange- софтуер за заведения и ресторанти можете автоматично да управлявате ценовите групи по зададена часова схема;
  • Имате възможност за печат към неограничен брой кухненски принтери, според спецификата на поръчаните артикули;
  • В нашият софтуер за заведения можете автоматично да подавате информация за готовите поръчки от кухнята към сервитьорите, както и сервитьорите с едно натискане на бутон да проверят коя поръчка е изпълнена;
  • Налична е и резервационна система, с която можете да следите направените резервации по маси, часове и клиенти, както е и възможно да дефинирате меню по търговски зали и да генерирате оферти за мероприятия.


Основен екран

Идентификация на сервитьорите с карта или с ръчно въвеждане на парола.

                                                                                           


Търговска зала

Свободно дефиниране на разположението на масите и броя места в търговската зала. Асоцииране на регион към обслужващ сервитьор.     

Меню

Дефиниране на меню. Възможност за групиране на предлаганите артикули в произволни на брой групи. Възможност за обособяване на група обедно меню за бързо маркиране на артикули.

Приемане на поръчка

Системата дава възможност за въвеждане на поръчка в интерфейса на касовия модул или чрез мобилно приложение в момента на заявяване от клиента. След потвърждаване на поръчка (запис) от сервитьора, тя се изпраща за изпълнение, като системата асоциира артикулите към конкретно кухненско звено (кухня, бар, барбекю и др.) Възможност за задаване на приоритетно изпълнение на артикули от дадена поръчка.