СУПТО AuroraCASH

Покажи списък с филтри

AuroraCASH СУПТО

Работете в съответствие с правилата на GDPR - Общия регламент за защита на личните данни, чрез продуктите на СИС Технология АД. Научете повече тук

AuroraCash е софтуер за управление на продажбите в търговския обект (с №195 в Списък на софтуерите за управление на продажбите (СУПТО) на НАП),  в който се обработват фискални и нефискални продажби, съобразени с разпоредбите на Наредба Н-18, която регламентира фискалната политика в България.

AuroraCASH е нашето интегрирано решение за управление на продажбите, което предлага лесна, унифицирана връзка с различни ERP и складови системи.

С AuroraCASH ще можете да създавате и приключвате документи за продажба, селектирайки артикули и контрагенти от външни системи, използвайки мрежови или локален фискален принтер.

Системата предоставя възможност за обработка на клиентски заявки, въведени през външна система, като позволява приключването им, чрез създаване на съответния документ, присвоявайки всички необходими реквизити от получената заявка, за коректното извличане на справочна информация.

Освен това на разположение е и интуитивен интерфейс за ритейл продажби от конкретен склад, а също и модул за приключване на отложени разплащания, както и служебно въвеждане и извеждане на пари от касата.

Паралелно с това софтуерът съдържа всички изискуеми справки, описани в приложение № 29 към чл. 52а на Наредба Н-18, които са достъпни чрез одиторски профил и предоставят пълна информация за фискални и нефискални продажби, извършени в обекта.


Ключови предимства:

  • Адаптивна функционалност, позволяваща бързо нагаждане към текущия модел на работа
  • Лесноосъществима връзка с различни ERP системи в кратки срокове
  • Унифициран протокол за връзка с външни системи
  • Възможност за използване на мрежови фискални устройства
  • Възможност за хостинг на данни, изисквани за съхранение за период от 11 години


Изпратете запитване още сега на SUPTO@sistechnology.com

Или ни потърсете на +359 2 802 58 00Схема на работа на СУПТО AuroraCash с ERP системи


Картон на заявка в СУПТО AuroraCASHКартон на продажба в СУПТО AuroraCASHСъздаване на нов касов ордер в СУПТО AuroraCASHИнтерфейс за бързи продажби от конкретен склад в СУПТО AuroraCASH


Одиторски справки в СУПТО AuroraCASH
Нашите партньори